​Dekoration af væg med Novacolor

​En smuk og holdbar dekorationsmaling

Har du behov for hjælp til dekoration af væg med Novacolor? I så fald kan Gadstrup-maleren hjælpe dig. Vi tilbyder malerarbejde med dekorationsmaling. Vi har især mange kunder fra Roskilde, Gadstrup, Køge og Greve.

Vi har årelang erfaring med Novacolor, og vi hjælper både private og erhverv med dekoration af vægge. Novacolor er et produkt af enestående kvalitet, som giver en masse spændende muligheder, og det gælder både struktur og farver. I 30 år har Novacolor bidraget med glæde og farver til lande over hele verden, og vi har god erfaring med dekoration af vægge med Novacolors produkter. Det kan blandt andet være i forbindelse med:

  • Rustne vægge
  • Rustikke vægge
  • Metallisk dekorationsmaling

Med Novacolor kan stort set alt lade sig gøre, og har du brug for nogle ideer til, hvordan du kan dekorere væggene, hvad enten det er hjemme hos dig selv eller på arbejdspladsen, vil vi hellere end gerne hjælpe dig.

Hvad er Novacolor?

Når det kommer til at skabe den helt rette atmosfære i et rum, spiller struktur og farver en vigtig rolle. Novacolors produkter er gode til dekoration af væg, og de kan desuden anvendes både inde og ude.

Det kreative hold hos Novacolor søger inspiration fra italiensk arkitektur, historie, kunst og natur, og vil du derfor gerne opnå en unik atmosfære derhjemme eller på arbejdspladsen, er Novacolor det rette valg.

Vi har masser af erfaring med Novacolors produkter, og vi kan ikke vente med at hjælpe med lige præcis din opgave.

Hør mere om dekoration af væg

Skal du således bruge professionel hjælp til dekoration af væg med produkter fra Novacolor, er du kommet til det helt rette sted. Disse produkter er oplagte for dig, der drømmer om rustne eller rustikke vægge, hvad end det er hjemme i privaten eller på arbejdspladsen. Det kan også være, at du er på udkig efter metallisk dekorationsmaling, og her er Novacolors produkter også anvendelige.

Har du lyst til at høre mere om pris og service, og hvordan vi kan hjælpe dig, skal du være velkommen til at kontakte os for et tilbud. 

Ydermere kan vi også hjælpe med opsætning af filt, dekorationsmaling, sprøjtemaling og spartling af væg

​Du kan enten ringe på tlf. 20 22 57 61 eller sende en besked til e-mail info@gadstrup-maleren.dk.

​Indhent et uforpligtende tilbud på vores ydelser

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for tre hverdage.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Gadstrup-maleren​

Vi har mange års erfaring og tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde både inde og ude. 

Kvalitet og æstetik er kernebegreber i vores arbejde, og vi sørger altid for at levere et færdigt arbejde, der står mål med dine forventninger.

Kontakt os

Hovedgaden 12A, 4621 Gadstrup

CVR: 17732897