Opsætning af filt hos dine specialister

Mangler du hjælp til opsætning af filt? Så er du til hver en tid velkommen til at kontakte Gadstrup-maleren for professionel hjælp. Vi har stor erfaring på området og står klar til at hjælpe dig. Vi servicerer primært kunder fra Roskilde, Gadstrup, Køge og Greve, men løser også gerne opgaver uden for disse områder.

Vi er et professionelt malerfirma med mere end 20 års erfaring i branchen. Vi kan løse mange forskellige opgaver såsom opsætning af filt. Du kan med andre ord trygt vælge os som din næste samarbejdspartner, hvis du mangler hjælp.

Vi leverer flotte løsninger inden for opsætning af filt

Det kan være en smule kompliceret at foretage opsætning af filt, hvis ikke du har prøvet det før. Det er især svært ved hjørner og loft, hvor der nemt kan komme buler, hvis ikke teknikken i orden. 

Heldigvis står vi altid klar til at hjælpe dig med opsætning af glasfilt på væg.​

Vi garanterer kvalitetsbevidste løsninger, hver gang vi arbejder med opsætning af glasvæv. Vi maler desuden gerne bagefter, hvis du ønsker det. Derudover kan vi tilbyde professionel sparring og vejledning i forhold til materialevalg og farver – alt sammen til en skarp pris.

Vi hjælper også gerne med dekoration af væg, sprøjtemaling, spartling af væg og miljøvenlig maling.

Kontakt os for et godt tilbud

Skal vi varetage en opgave for dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for at høre mere om priser eller andet. 

Vi sammensætter gerne et godt tilbud til dig.

Vi kan kontaktes på telefon 20 22 57 61 eller på info@gadstrup-maleren.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

​Indhent et uforpligtende tilbud på vores ydelser

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for tre hverdage.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Gadstrup-maleren​

Vi har mange års erfaring og tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde både inde og ude. 

Kvalitet og æstetik er kernebegreber i vores arbejde, og vi sørger altid for at levere et færdigt arbejde, der står mål med dine forventninger.

Kontakt os

Hovedgaden 12A, 4621 Gadstrup

CVR: 17732897