​Vi laver sprøjtespartel med flotte resultater

​Få et godt tilbud på sprøjtespartel hos os

Hos Gadstrup-maleren tilbyder vi sprøjtespartling, som er en god og effektiv teknik til spartling af forskellige emner. En ordentlig spartling er essentiel for, at de nymalede vægge bliver pæne at se på. Hvis du skal have lavet en større overflade, kan det være en fordel at bruge sprøjtespartel. Sprøjtespartel er både en billig og effektiv måde at lave jævn og flot spartling af vægge. 

Vores malere har flere års erfaring indenfor området, og de kan klare alle slags opgaver indenfor sprøjtespartel. De bruger deres høje faglighed i alle male- og spartlingsprojekter, så din tilfredshed er garanteret. Vi holder til i Gadstrup, og vi har kunder i både Roskilde, Greve, Køge og omegn.

Derfor skal du vælge os til at spartle

Der er mange gode grunde til at vælge Gadstrup-maleren til at lave spartel med sprøjte af dine vægge og lofter. Når du vælger os til at sprøjtespartle dine lofter eller vægge, vil du med garanti få et smukt resultat til en god pris. 

Spartling er en proces, der kræver både præcision og masser af erfaring. Det kræver en del viden og styrke at opnå helt glatte og lige overflader.

 

Med vores særlige teknikker, kan vores kunder være sikre på, at vi leverer de flotteste resultater. Samtidig skal du ikke bekymre dig om, at spartlingen koster en formue: Med den høje effektivitet fra sprøjten, skal du ikke betale for mange arbejdstimer. Vi lægger vægt på god service, og vi sørger for, at du er tilfreds hele processen igennem. Professionalisme er én af vores kerneværdier, og vi sørger altid for, at alle aftaler og deadlines overholdes.

Ud over sprøjtespartel, tilbyder vi også traditionel spartling af væg samt sprøjtemaling

Hvordan fungerer sprøjtespartel?

Maleren bruger en speciel sprøjte til at dække overfladen med spartelmasse. Derefter bruger vi lange spartler til at gå overfladen efter, så den bliver pæn og glat. Slutteligt bliver overfladen slebet, så står helt ensartet og er klar til at få påført maling.​

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud. ​Du kan enten ringe på tlf. 20 22 57 61 eller sende en besked til e-mail info@gadstrup-maleren.dk.

​Indhent et uforpligtende tilbud på vores ydelser

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for tre hverdage.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Gadstrup-maleren​

Vi har mange års erfaring og tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde både inde og ude. 

Kvalitet og æstetik er kernebegreber i vores arbejde, og vi sørger altid for at levere et færdigt arbejde, der står mål med dine forventninger.

Kontakt os

Hovedgaden 12A, 4621 Gadstrup

CVR: 17732897