​Vi laver sprøjtespartel med flotte resultater

​Få et godt tilbud på sprøjtespartel hos os

Hos Gadstrup-maleren tilbyder vi sprøjtespartling, som er en god og effektiv teknik til spartling af forskellige emner. En ordentlig spartling er essentiel for, at de nymalede vægge bliver pæne at se på. Hvis du skal have lavet en større overflade, kan det være en fordel at bruge sprøjtespartel. Sprøjtespartel er både en billig og effektiv måde at lave jævn og flot spartling af vægge. 

Vores malere har flere års erfaring indenfor området, og de kan klare alle slags opgaver indenfor sprøjtespartel. De bruger deres høje faglighed i alle male- og spartlingsprojekter, så din tilfredshed er garanteret. Vi holder til i Gadstrup, og vi har kunder i både Roskilde, Greve, Køge og omegn.

Derfor skal du vælge os til at spartle

Der er mange gode grunde til at vælge Gadstrup-maleren til at lave spartel med sprøjte af dine vægge og lofter. Når du vælger os til at sprøjtespartle dine lofter eller vægge, vil du med garanti få et smukt resultat til en god pris. 

Spartling er en proces, der kræver både præcision og masser af erfaring. Det kræver en del viden og styrke at opnå helt glatte og lige overflader.

Med vores særlige teknikker, kan vores kunder være sikre på, at vi leverer de flotteste resultater. Samtidig skal du ikke bekymre dig om, at spartlingen koster en formue: Med den høje effektivitet fra sprøjten, skal du ikke betale for mange arbejdstimer. Vi lægger vægt på god service, og vi sørger for, at du er tilfreds hele processen igennem.

Professionalisme er én af vores kerneværdier, og vi sørger altid for, at alle aftaler og deadlines overholdes. Ud over sprøjtespartel, tilbyder vi også traditionel spartling af væg samt sprøjtemaling

Hvordan fungerer sprøjtespartel?

Maleren bruger en speciel sprøjte til at dække overfladen med spartelmasse. Derefter bruger vi lange spartler til at gå overfladen efter, så den bliver pæn og glat. Slutteligt bliver overfladen slebet, så står helt ensartet og er klar til at få påført maling.​

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud. ​Du kan enten ringe på tlf. 20 22 57 61 eller sende en besked til e-mail info@gadstrup-maleren.dk.

In​dhent et uforpligtende tilbud på vores ydelser

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for tre hverdage.​ Vi glæder os til at høre fra dig!

Kvalitetshåndværk

Skræddersyede løsninger

​Kundetilfredshed i fokus

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitetshåndværk

Vi prioriterer kvalitetshåndværk i hvert projekt, vi udfører. Vores dedikerede malere er dygtige og erfarne i deres fag.

Skræddersyede løsninger

Vi tilbyder skræddersyede malerløsninger tilpasset dine specifikke behov og præferencer, og lytter til dine ønsker.

​Kundetilfredshed i fokus

Vi sætter kundetilfredshed i højsædet. Vi stræber efter at overgå vores kunders forventninger.

​Kunderne giver os 4.8/5 stjerner​

Hvad siger vores kunder?

Oktober 2018

"​Flot arbejde - Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde, vinduerne står igen som nye."

René

November 2019

"Maling af tre rum i lejlighed, fra top til bund (paneler inkl. døre) på 3,5 dage. Det blev udført perfekt og til stor tilfredshed. Også var prisen meget fin."

Lars

April 2018

"Maling og tapetsering - Behagelig håndværker, hurtig, effektiv, godt arbejde"

Anne

Kontakt os

Gadstrup-maleren

CVR-nummer: 17732897

Hovedgaden 12A, 4621 Gadstrup

Klik her for rutevejledning

Vi har mange års erfaring og tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde både inde og ude. Kvalitet og æstetik er kernebegreber i vores arbejde, og vi sørger altid for at levere et færdigt arbejde, der står mål med dine forventninger.