Få professionel hjælp til epoxygulv med stor slidstyrke​

​Drømmer du om et epoxygulv? I så fald kan vi som maler være behjælpelig. Vi hjælper både private og erhverv, og vi har især mange kunder fra Roskilde, Gadstrup, Køge og Greve. 

Et epoxygulv anvendes særligt, da det har en lang holdbarhed samt en stor slidstyrke. Endvidere er denne type gulv kendetegnet ved, at det er nemt både at rengøre og vedligeholde, og endelig er det fuldstændig skridsikkert. Af denne årsag er der mange, der vælger at bruge det i industrielle sammenhænge, ligesom der er mange, der vælger et epoxygulv i deres garage.

Når det kommer til epoxygulve, varetager vi både simple og mere komplicerede arbejdsopgaver. Derfor kan vi med sikkerhed også hjælpe dig.

Hvad koster epoxygulv?

Har du behov for hjælp til et epoxygulv, er du kommet til det helt rette sted. Vi har nemlig rig erfaring med denne type gulv, og vi tilbyder også epoxymaling oven på fliser. Der er fx mange, der vælger et hvidt epoxygulv, og der er her tale om en yderst slidstærk type maling. Men hvad koster epoxygulv egentlig? Prisen afhænger naturligvis af forskellige faktorer såsom den enkelte opgaves omfang og type. Uanset hvad garanterer vi dog epoxygulv til en fordelagtig pris. 

Dette er dog ikke noget, der går ud over kvaliteten af vores arbejde. Vi har mere end 20 års erfaring som maler, og derfor er du hos os garanteret et resultat af høj kvalitet, ligesom vi altid leverer vores arbejde til tiden.

Tag allerede kontakt i dag og hør mere

Skal du bruge professionel hjælp i forbindelse med et epoxygulv, er vi de helt rette at kontakte. Hos os får du en løsning i høj kvalitet, ligesom vi yder en god service hele vejen rundt. 

Vi overholder vores aftaler, ligesom vi altid rydder op efter os selv. Herudover kan vi være behjælpelige, hvad end der er tale om en opgave for private eller erhverv. 

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig ifm. epoxygulve, eller vil du høre om vores konkurrencedygtige priser, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Du kan enten sende en besked til e-mail info@gadstrup-maleren.dk, eller du kan ringe på tlf. 20 22 57 61. Vi glæder os meget til at hjælpe dig med lige præcis din opgave.​

In​dhent et uforpligtende tilbud på vores ydelser

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for tre hverdage.​ Vi glæder os til at høre fra dig!

Kvalitetshåndværk

Skræddersyede løsninger

​Kundetilfredshed i fokus

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitetshåndværk

Vi prioriterer kvalitetshåndværk i hvert projekt, vi udfører. Vores dedikerede malere er dygtige og erfarne i deres fag.

Skræddersyede løsninger

Vi tilbyder skræddersyede malerløsninger tilpasset dine specifikke behov og præferencer, og lytter til dine ønsker.

​Kundetilfredshed i fokus

Vi sætter kundetilfredshed i højsædet. Vi stræber efter at overgå vores kunders forventninger.

​Kunderne giver os 4.8/5 stjerner​

Hvad siger vores kunder?

Oktober 2018

"​Flot arbejde - Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde, vinduerne står igen som nye."

René

November 2019

"Maling af tre rum i lejlighed, fra top til bund (paneler inkl. døre) på 3,5 dage. Det blev udført perfekt og til stor tilfredshed. Også var prisen meget fin."

Lars

April 2018

"Maling og tapetsering - Behagelig håndværker, hurtig, effektiv, godt arbejde"

Anne

Kontakt os

Gadstrup-maleren

CVR-nummer: 17732897

Hovedgaden 12A, 4621 Gadstrup

Klik her for rutevejledning

Vi har mange års erfaring og tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde både inde og ude. Kvalitet og æstetik er kernebegreber i vores arbejde, og vi sørger altid for at levere et færdigt arbejde, der står mål med dine forventninger.