​Sprøjtemaling i god kvalitet

​Vi tilbyder at lave sprøjtemaling til en skarp pris

Leder du efter en maler, som laver sprøjtemaling med gode resultater? Hos Gadstrup-maleren klarer vi alle opgaver indenfor sprøjtemaling. Ligegyldigt om du sidder med et stort eller lille maleprojekt, så kan vi løse opgaven med fremragende resultater. Vi er ikke bange for en udfordring og tager også gerne imod mere komplicerede opgaver. Vi har flere års erfaring med vores fag, og god kvalitet er én af vores højeste prioriteter. Vores firma holder til i Gadstrup, og vores kundekreds strækker sig fra Roskilde, Køge, Greve og omegn.

Hvordan fungerer sprøjtemaling?

Der findes mange måder at male på, selvom man ofte forbinder maleværktøj med pensler og ruller. Maling med sprøjte er en mindre kendt metode, men den kan være en stor fordel i flere situationer. 

Sprøjtemaling kan være særdeles effektivt til at male indenfor - for eksempel på vægge og lofter. Det går hurtigt, og du kan være sikker på gode, ensartede resultater.

Af samme årsager betyder det, at du får mere værdi for pengene ved at vælge en maler, som kan lave sprøjtemaling. 

Vi har masser af erfaring indenfor maleopgaver, og vi står klar til at rådgive dig omkring, hvornår det giver bedst mening at vælge sprøjtemaling som metode til dit næste malerprojekt, eller om det måske i højere grad er dekoration af væg med dekorationsmaling, som vil være det bedste valg. Vores kunder er altid i fokus, og vi vægter din tilfredshed højt.

​Vi tilbyder også sprøjtespartel.

En pris som er til at betale

Vi mener, at alle skal have råd til at kunne få malet deres hjem med flotte resultater. Derfor tilbyder vi sprøjtning af maling til en billig pris. Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud. ​Du kan enten ringe på tlf. 20 22 57 61 eller sende en besked til e-mail info@gadstrup-maleren.dk.

​Indhent et uforpligtende tilbud på vores ydelser

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for tre hverdage.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Gadstrup-maleren​

Vi har mange års erfaring og tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde både inde og ude. 

Kvalitet og æstetik er kernebegreber i vores arbejde, og vi sørger altid for at levere et færdigt arbejde, der står mål med dine forventninger.

Kontakt os

Hovedgaden 12A, 4621 Gadstrup

CVR: 17732897