​Spartling af væg til en skarp pris

​Vi tilbyder spartling af væg eller loft i højeste kvalitet

Skal du have spartlet dine vægge eller lofter, så de bliver glatte og klar til ny maling? Vi hjælper dig gerne med opgaven. En god spartling af væg er altafgørende for at få flotte vægge på lang sigt, og vi har mange års erfaring med vægspartling. Vi elsker en udfordring, og ingen forespørgsel er for avanceret for Gadstrup-maleren. Vi løser også mindre opgaver. Uanset hvad du skal have lavet, leverer vi resultater i højeste kvalitet. Vi holder til i Gadstrup, og har glade kunder i både Køge, Greve, Roskilde og omegn.

Derfor skal du vælge os

Der mange gode grunde til at vælge os, hvis du gerne vil have en ordentlig spartling af væg med professionel vægspartel. Kvalitet er altafgørende. Vores malere har sans for de små detaljer og leverer altid det bedste håndværk indenfor spartling. Vi vægter professionalisme højt. 

Det betyder, at vi altid overholder alle aftaler og deadlines. God planlægning er en vigtig faktor for ordentligt håndværk. Vi forventningsafstemmer også løbende, så vi er sikre på, at vores kunde er tilfreds. Du er i fokus, og vi gør alt hvad vi kan for at imødekomme alle dine behov. Fagligheden er i højsædet, og vi kan tilbyde rådgivning igennem hele processen med spartling af væg eller loft. Ligegyldigt om det handler om metoder, materialer eller farvevalg, så står vi klar med gode råd og professionel vejledning. Vi tilbyder også vores kunder sprøjtespartel. 

Hvad koster spartling af væg?

Kvalitet er vigtigt for os, men vi prioriterer også at have lave priser, så alle kan være med. Derfor kan du altid finde en billig pris på vægspartling hos os. Kontakt os i dag, og få et gratis, uforpligtende tilbud på din næste spartling. 

Du kan enten ringe på tlf. 20 22 57 61 eller sende en besked til e-mail info@gadstrup-maleren.dk.

​​

​Indhent et uforpligtende tilbud på vores ydelser

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for tre hverdage.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Gadstrup-maleren​

Vi har mange års erfaring og tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde både inde og ude. 

Kvalitet og æstetik er kernebegreber i vores arbejde, og vi sørger altid for at levere et færdigt arbejde, der står mål med dine forventninger.

Kontakt os

Hovedgaden 12A, 4621 Gadstrup

CVR: 17732897