​Spartling af væg til en skarp pris

​Vi tilbyder spartling af væg eller loft i højeste kvalitet.

Skal du have spartlet dine vægge eller lofter, så de bliver glatte og klar til ny maling? Vi hjælper dig gerne med opgaven. En god spartling af væg er altafgørende for at få flotte vægge på lang sigt, og vi har mange års erfaring med vægspartling. Vi elsker en udfordring, og ingen forespørgsel er for avanceret for Gadstrup-maleren. Vi løser også mindre opgaver. Uanset hvad du skal have lavet, leverer vi resultater i højeste kvalitet. Vi holder til i Gadstrup, og har glade kunder i både Køge, Greve, Roskilde og omegn.

Derfor skal du vælge os

Der mange gode grunde til at vælge os, hvis du gerne vil have en ordentlig spartling af væg med professionel vægspartel. Kvalitet er altafgørende. Vores malere har sans for de små detaljer og leverer altid det bedste håndværk indenfor spartling. Vi vægter professionalisme højt. 

Det betyder, at vi altid overholder alle aftaler og deadlines. God planlægning er en vigtig faktor for ordentligt håndværk. 

Vi forventningsafstemmer også løbende, så vi er sikre på, at vores kunde er tilfreds. Du er i fokus, og vi gør alt hvad vi kan for at imødekomme alle dine behov. Fagligheden er i højsædet, og vi kan tilbyde rådgivning igennem hele processen med spartling af væg eller loft. Ligegyldigt om det handler om metoder, materialer eller farvevalg, så står vi klar med gode råd og professionel vejledning. Vi tilbyder også vores kunder sprøjtespartel. 

Hvad koster spartling af væg?

Kvalitet er vigtigt for os, men vi prioriterer også at have lave priser, så alle kan være med. Derfor kan du altid finde en billig pris på vægspartling hos os. Kontakt os i dag, og få et gratis, uforpligtende tilbud på din næste spartling. 

Du kan enten ringe på tlf. 20 22 57 61 eller sende en besked til e-mail info@gadstrup-maleren.dk.

​​

In​dhent et uforpligtende tilbud på vores ydelser

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for tre hverdage.​ Vi glæder os til at høre fra dig!

Kvalitetshåndværk

Skræddersyede løsninger

​Kundetilfredshed i fokus

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitetshåndværk

Vi prioriterer kvalitetshåndværk i hvert projekt, vi udfører. Vores dedikerede malere er dygtige og erfarne i deres fag.

Skræddersyede løsninger

Vi tilbyder skræddersyede malerløsninger tilpasset dine specifikke behov og præferencer, og lytter til dine ønsker.

​Kundetilfredshed i fokus

Vi sætter kundetilfredshed i højsædet. Vi stræber efter at overgå vores kunders forventninger.

​Kunderne giver os 4.8/5 stjerner​

Hvad siger vores kunder?

Oktober 2018

"​Flot arbejde - Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde, vinduerne står igen som nye."

René

November 2019

"Maling af tre rum i lejlighed, fra top til bund (paneler inkl. døre) på 3,5 dage. Det blev udført perfekt og til stor tilfredshed. Også var prisen meget fin."

Lars

April 2018

"Maling og tapetsering - Behagelig håndværker, hurtig, effektiv, godt arbejde"

Anne

Kontakt os

Gadstrup-maleren

CVR-nummer: 17732897

Hovedgaden 12A, 4621 Gadstrup

Klik her for rutevejledning

Vi har mange års erfaring og tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde både inde og ude. Kvalitet og æstetik er kernebegreber i vores arbejde, og vi sørger altid for at levere et færdigt arbejde, der står mål med dine forventninger.